Skip to content

GLOBAL MARKETING & BUSINESS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61318031J
Administrator: Eglantina Kallpakçi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime marketingu dhe distribucioni të produkteve, mallrave dhe shërbimeve të ndryshme, në fusha dhe aktivitete tregtare të ndryshme. Shërbime konsulence dhe shërbime të tjera tc ndryshme në fushën e marketingut dhe biznesit me angazhim të drejtpërdrejtë apo dhe në rolin e komisionarit. Import, eksport, shitje me pakicë të artikujve të ndryshëm ushqimorë, bujqësore e blegtorale, industriale, trajtim dhe ushqim social. Ekspozim mallrash. Transport pasagjeresh dhe mallrash, transport urban, interurban, detar, ajror. Ndërtime, rikonstruksione, meremetime etj.
Emërtime të tjera Tregtare: GLOBAL MARKETING & BUSINESS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Frosina Plaku", Pallati Kontakt 405, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare