Skip to content

Hilari Balliu Communication
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61318057C
Administrator: Rigels Balliu
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë së shoqërisë "HB Communication" shpk do të jetë: A) Shërbime promovimi dhe shitje produktesh e shërbimesh nëpërmjet telefonit apo forma të tjera komunikimi; B) Prodhim dhe shitje programesh informatike dhe aplikacione; C) Kërkime tregu. Me qëllim kryerjen e aktiviteteve të mësipërme, Shoqëria mund të ushtrojë veprimtarinë e saj në Shqipëri dhe jashtë saj e të kryejë çdo aktivitet tjetër të lidhur, ndihmës, të ngjashëm, plotesues apo të dobishëm për përmbushjen e objektit të saj. Për përmbushjen e objektit të saj, Shoqëria mund të: A) të zotërojë direkt ose indirekt pjesëmarrje në shoqëri dhe/ose sipërmarrje të tjera, shqiptare apo të huaja, që kryejënë aktivitete të njëjta, të ngjashme apo të lidhura me aktivitetin e saj ose që mund të ndihmojnë në realizimin e objektit të Shoqërisë; B)te themeloje dege, zyra përfaqësimi dhe në përgjithësi të kryejë çdo aktivitet tjetër që nuk është i ndaluar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: Hilari Balliu Communication
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 384 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar YZBERISH Rruga 3- Deshmoret, Pall. 3-1, Shkalla 6, Dyqani nr 30, Lini Construction ,Yzberisht

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare