Skip to content

BLaçk Studio
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61318068R
Administrator: Artur Tahiraj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të operojë në fushën e marketingut dhe produksionit. Dhe me konkretisht ideim konceptim realizim i fushatave të marketingut dhe materialeve të ndryshme në funksion të këtyre fushatave. Konceptim realizim spote televizive dhe radio, klipe audio vizuale, prodhim filmash me metrazh të shkurtër dhe të gjatë, inserte të ndryshme tëlevizive dhe materiale për rrjetet sociale. etj. Shërbime Konsulencë në fushën e marketingut dhe të produksionit audio vizual. Konceptim ideim programim për faqe interneti dhe shërbimin e mirëmbajtjes të faqeve të internetit dhe rrjeteve sociale. Konceptim ideim dhe implementim të fushatave të marketingut në rrjetet sociale dhe fushatave të ndryshme promocionale. pjesë e aktivitetit të shoqërisë do jetë edhe çdo aktivitet tjetër i lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: BLaçk Studio
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë SELITE Lagjja Selite, rruga Kodra e Diellit, pallat me nr pasurie 106/1, zona kadastrale 3292, kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare