Skip to content

NGROUPART
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61319002B
Administrator: RUFAT PIRIYEV
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari dizajni. Konsulencë dhe marrje porosie për moblije dhe aksesorë dekorative të punuar në mënyrë artizanale. Gjithashtu do të kryejë veprimtari në hoteleri dhe turizëm, bar-kafe, restorant dhe facilitete shlodhese.
Emërtime të tjera Tregtare: NGROUPART
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Zef Jubani", Pallati Merkaj, hyrja nr. 1, shkalla 1, kati 3, apartamenti 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare