Skip to content

MERI18
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61319045H
Administrator: Briselda Syziu
Objekti i Veprimtarisë: Bar-kafe, restorant, piceri, pastiçeri, hoteleri-turizëm tabaki prodhim vendas dhe i huaj. Shoqëria ka të drejtë të ushtrojë çfarëdolloj veprimtarie tjetër të lejuar nga ligji dhe në përputhje me rregullat në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: MERI18
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 5, rruga "Njazi Demi", Godina nr. 4, Hyrja 2 Ap 3 me nr pasurie 5/186+2-3 vol 4 faqja 86, zona kadastrale 8260 dhe godina nr 30 hyrja nr. 1 Ap 3 me nr pasurie 5/176+1-3, vol 14 fq 190 zona kadastrale 8260

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare