Skip to content

SKIFTERI &CO (ish "MERAH")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-12 09:51:49
JSON

NIPT: L61321035K
Administrator: Rani Hassan Ahmed Alkhateeb (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregtim me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshme industriale, ushqimorë, bujqësore, blegtorale, elektronike, elektrike, informatike, elektroshtëpiake, konfeksione, artikuj të ndryshëm mobilierie, dyer, dritare, artikuj duralumini, pajisje zyrë, kancelari, pajisje ventilimi dhe kondicionimi, materiale hidrosanitare dhe ndërtimi.
Emërtime të tjera Tregtare: SKIFTERI &CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kuvajt
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 27.05.2016, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Prishja e Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Kavajës", pallati Baja, hyrja 2, ap. 11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.07.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Likujdim i Shoqerise , date 27.05.2016
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja