Skip to content

Entela Joka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 08:47:34
JSON

NIPT: L61326029O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice e materialeve elektrike, hidraulike, mekanike, ndertimi, pastrimi e vegla pune. Tregti pajisje elektrike dhe elektroshtëpiake,ndricim, rroba pune, kancelari.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.01.2016
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.2, Rruga "Petro Nini Luarasi', Pallati Nr.70, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani