Skip to content

TRIBUTI EU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61328022O
Administrator: Drilon Doda
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport, tregtim me shumicë e pakicë të rrobave, veshmbathje si dhe të të gjitha llojeve të mallrave, Industriale, ushqimorë, bujqësore, blegtorale, elektroshtëpiake, artikuj farmaceutik, pajisje mjekësore, si dhe çdo lloj malli të Lejuar nga legjisLaçioni shqiptar në fuqi për ketë lloj shoqërie.
Emërtime të tjera Tregtare: TRIBUTI EU
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Paskuqan Paskuqan 1, Rruga Demokracia, Pallatet e reja Infinity Plus, Seksioni Nr. 4, Apartamenti 33

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare