Skip to content

Albtrasporti & Traslochi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61404027G
Administrator: Faik Çela
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim transporti mbi rrota brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Shërbim transport! për mallra industrial, produkte bujqësore dhe/ose ushqimorë mobilie, orendi, pajisje shtëpiake, zyrave dhe/ose ambienteve të ndryshme tregtare, barnave apo medikamenteve mjekësore etj. Shërbim për transferimin e mallrave, mobileve, orendive, pajisjeve shtëpiake, zyrave dhe/ose ambienteve të ndryshme tregtare. Shërbim kopshtarie dhe/ose pastrimi Tregtim të artikujve të ndryshëm Import-Eksport, mobileje, pajisje elektrike dhe elektronike, elektroshtëpiake, ushqimorë, ushqimorë të gatshme dhe gjysmë të gatshme, bujqësore dhe blegtorale qofshin këto edhe prodhime në forme produktesh të konservuara, veshmbathje, industriale të përdorimit të përditshëm, kozmetike, detergjentë, artikuj sportive, lëndë të para për industrinë, materiale ndërtimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash dhe kancelari, pjesë këmbimi auto e makineri të çdo lloji, pajisje teknologjike, vajra lubrifikante, e të tjera, si dhe tregtimin e tyre brenda dhe jashtë vendit me shumicë e pakicë. Tregtimin e të gjithë artikujve të mësipërm me shumicë e pakicë për llogari të 2 vete shoqërisë si dhe për llogari të të tretëve. Shoqëria, përveç, sa me sipër mund të shes, të blej dhe të mare pjesë në formën e aksioneve ose jo edhe në shoqëri të tjera vendase ose të huaja të cilat kanë objekt të njëjtë veprimtarie ose të ngjashëm me të. Të ushtrojë veprimtari tjetër të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në ?do veprimtari apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e krijuar në bazë të legjisLaçionit shqiptar. Të krijojë filial dhe zyra përfaqësie në qytete të tjera të Shqipërisë ose në shtete të tjera, në përputhje me legjisLaçionin e tyre. Të kryejë çdo aktivitet tregtar, financiar', dhënie-marrje me qira, të vendos pengje dhe baire hipotekare, aktivitete këto të konsideruara si të dobishme apo të nevojshme për të arritur qëllimet e Shoqërisë dhe që nuk tejkalojnë në mase aktivitetet kryesore të cituara me sipër.
Emërtime të tjera Tregtare: Albtrasporti & Traslochi
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.10, Rruga Haxhi Dalliu, Pallati Alvaconst, shkalla B, kati i parë, pranë Prokurorise Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare