Skip to content

MAMETA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61405011C
Administrator: Viko Kaja
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport të materialeve farmaceutike. Shitje me shumicë dhe pakicë të barnave për njerëz. Agjenci dhe depo farmaceutike. Reklamime të ndryshme të biznesit dhe aktiviteteve në çdo mënyrë të mundshme të ligjshme. Shitblerje me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm. Shërbime ligjore për individë dhe biznese, vendase apo të huaja. Shërbime kontabiliteti për individë dhe biznese, vendase apo të huaja. Ndërmjetësim punësimi brenda apo jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: MAMETA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 02.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 7, Rruga e Kavajës, Qendra Kondor, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare