Skip to content

GENTI & SILVA - 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61410007A
Administrator: Agron Sadiki
Objekti i Veprimtarisë: Hapje deposh farmaceutike dhe të artikujve kozmetik, brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Hapje farmacish për shitjen me shumicë dhe pakicë të artikujve të përmendur me lartë brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë. Import, eksport dhe transport me shumicë e pakicë të artikujve farmaceutik, kozmetik dhe artikujve të tjerë të ngjashëm. Hapje klinikë Mjekësore, laboratorë, klinikë Dentare dhe pajisja e tyre me nga importi me makineri, materiale, reagjent dhe artikuj të nevojshëm për ushtrimin e aktivitetit në kushte normale e bashkëkohoret të shoqërisë. Hapjen e filialeve të Shoqërisë për aktivitetin sipas objektit brenda dhe jashtë territorit të vendit. Hapje të aktivitetit të në fushën e shërbimeve të ushqimit social, klube, kafiteri, Hoteleri, Parukeri dhe shërbime të tjera të ngjashme.
Emërtime të tjera Tregtare: GENTI & SILVA - 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DAJT Rruga "Muhamet Deliu", pallati Vllaznia nr.4, Qesarak, Linze

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare