Skip to content

XHIVA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-07 06:40:32
JSON

NIPT: L61412013H
Administrator: Xhafër Demiraj (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim, import - eksportin, me shumicë dhe pakicë të produkteve kozmetike dhe bimore. Sallon estetike. Zhvillimi i aktiviteteve estetike. Tregtim, import - eksport me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: XHIVA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/02/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Rusi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 13.06.2016, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pezullimi i Aktivitetit te Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

II. Me date 11.10.2016, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Fillimi i Procedures se Likuidimit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper".

III. Me date 21.02.2017, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Cregjistrimi i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Shoqeri ne Likuidim e Siper" ne "Çregjistruar".

Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Yzberisht, Njësia Administrative Kashar, Lagjja Yzberisht, Rruga Teodor Keko, Pallati Nr.6, Ap.28, Kati 8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.07.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Likujdim i Shoqerise , date 11.10.2016
Vendim i Ortakut te Vetem, Cregjistrimi i Shoqerise , date 21.02.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2016
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja