Skip to content

KLINIKA PSIKOLOGJIKE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61415018Q
Administrator: Betim Shkupi
Objekti i Veprimtarisë: Terapi individuale, terapi grupi, terapi në çift. Qëllimi i klinikës është të ofrojë këshillim individual i cili mund të jetë afatgjatë ose afatshkurtër, të shërbeje si një hallke e rëndësishme referimi për çdo problem individual, familjar në grup apo dhe në popullate. Gjithashtu qëllimi i këtij shërbimi, përsos këshillimit individual, në çift, grup etj. Ky shërbim do të jetë edhe një qendër për praktiken e këshillimit për studentet e universitetit si dhe një qendër e kërkimit shkencor në psikologji. Gjithashtu për të realizuar objektin dhe qëllimet e saj, shoqëria mund të ndërmarrë dhe të zhvillojë çdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, promocional, apo dorëzanes që i vlerëson të dobishme apo të nevojshme për arritjen e qëllimeve të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: KLINIKA PSIKOLOGJIKE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Bulevardi "Gjergj Fishta", godinë 4-katëshe Nr.70

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare