Skip to content

AMC FOOD TRADING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61419041B
Administrator: Lavdosh Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregti me shumicë dhe pakicë si dhe shitje online të produkteve ushqimore dhe jo ushqimorë, studimi i tregut, asistencë dhe shërbime kundrejt palëve të treta. Shoqëria si linje kryesore por të rëndësishme në arritjen e qëllimit të objektit social, do të kryejë të gjitha veprimet tregtare, industriale dhe financiare të pasurive të paluajtshme konsideruar të nevojshme apo të dobishme dhe mund të ofrojë garanci përsonale dhe reale edhe në favor të të tretëve në blerjen e aksioneve të kompanive ekzistuese dhe atyre që do të krijohen në të ardhmen.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.5, Rruga Brigada VIII, Pallatet Agimi 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare