Skip to content

EEN CALL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61424007A
Administrator: Eldi Demiri
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime tëlefonike. Hapja dhe administrimi i përgjithshëm i Call Center, shërbime të të dhënave, data entry. Ofrim shërbimi inbound dhe outbound. ofrim shërbimesh të ndryshme të gjithë çfrarëllojshme nëpërmjet telemarketingut.
Emërtime të tjera Tregtare: EEN CALL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 19.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 5, Lagjia Margarita Tutulani, Rruga Ymer Kurti, Pallati TiD AP, Kati II, Apartamenti 9

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare