Skip to content

ALBANIAN ROAD TRIP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61425034C
Administrator: Beny Tahiraj
Objekti i Veprimtarisë: Organizim i grupeve të ndryshme turistike vendase dhe të huaja dhe kryerja e guidave turistike të shoqëruara me cicerone e përkthyes me ta brenda dhe jashtë vendit; Akomodimi i grupeve të ndryshme turistike në hotele, fshatra turistike, kampingje, shtëpi pushimi, restorante, etj; Agjenci për shitjen e biletave të udhëtimit për mjetet e transportit ajror, detar, hekurudhor dhe tokësor sipas marrëveshjeve të bëra me përsona të ndryshëm fizike dhe juridike vendas dhe të huaj në përputhje me legjisLaçionin në fuqi; Organizim dhe kryerje e shërbimit të ndërmjetësimit, të përfaqësimit dhe të komisionerise me përsona fizike dhe juridike vendas dhe të huaj për kryerjen e veprimtarive të ndryshme turistike; Organizim dhe kryerje e veprimtarive të ndryshme me turiste vendas dhe të huaj, si: hipizëm, çiklizëm, etj; të kryejë çdo biznes dhe të kryejë çdo veprim në Shqipëri ose jashtë saj të lejuar me ligj që ka një marrëdhënie të drejtpërdrejtë ose të tërthorte me objektin e mësipërm të Shoqërisë ose që është i nevojshëm për promovimin e biznesit të Shoqejise dhe objektivave të Shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIAN ROAD TRIP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 10, Rruga e Durrësit, pallati 204, shkalla 4, kati 1, ap 37/2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare