Skip to content

OCTOFUTURE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61503024D
Administrator: Turjan Hysko
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime informacioni për grumbullimin, përpunimin dhe shpërndarjen e sistemeve të informacionit të fushave të ndryshme. Shërbime trajnimi dhe edukimi në fushën e teknologjisë së informacionit. Shtypshkrime, botime, printime dhe fotokopjime. Përfaqësim të kompanive të huaja që ushtrojnë aktivitet në Shqipëri ose jashtë saj. Të kryejë aktivitet publikimi dhe reklamimi. Shërbime të menaxhimit të projekteve në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit. Krijimi mbajtja dhe mirëmbajtja e faqeve të internetit. Krijimi dhe mirëmbajtja e rrjeteve informatike dhe aplikimeve të ndryshme. Krijimi i logove të ndryshme si atyre, postare, broshurave, sportive, publicitare dhe çdo gjë tjetër që lidhet me konceptimin, realizimin, promovimin, prodhimin dhe shitjen e tyre në medien e shkruar, atë vizive dhe atë elektronike. Shitje dhe dhënie me qira liçence software, shërbimeve dhe produkteve të lidhura me to. Shërbime të konsulencës teknike në fushën e teknologjisë së informacionit dhe aktivitete të tjera të subjekteve private dhe publike. Import mallrash I. T ( teknologji Informacioni), telekomunikacion, survejime, sisteme alarmi, sisteme të mbrojtjes kundër zjarrit si dhe instalimi, implementimi dhe 2 mirëmbajtja e tyre. Kryerja e aktiviteteve të ndryshme që kanë lidhje me përpunimin, perfeksionimin e këtyre shërbimeve që konsiston në marketingun për prezantimin, promovimin dhe shitjen e tyre. Organizimin e trajnimeve për përsonat apo kompanitë që do të shfrytëzojnë këto shërbime.
Emërtime të tjera Tregtare: OCTOFUTURE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 02.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga Margarita Tutulani, Pallati 8/1, zona kadastrale 8270

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare