Skip to content

MONEY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61503026T
Administrator: Rosario Alessandro Virgilio
Objekti i Veprimtarisë: Tele - Marketing, tele - shitje, formim profesional dhe trajnim personeli, shitje produktesh në Web, shërbime marketingu në Web. Aktivitete fushën e tregtisë: tregtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale, ushqimorë, materiale të ndërtimit, pajisje hidrosanitare, elektrike dhe elektroshtpiake, pjesë këmbimi për automjete pajisje zyrash, import - eksport i tyre. Aktivitete në fushën transportit ; kryerja e transportit të mallrave dhe pasaggjerve për llogari të vet dhe / ose për llogari të të tretëve.
Emërtime të tjera Tregtare: MONEY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Sheshi Karl Topia ( ne rreth rrotullimin e Zogut të Zi ) , i emërtuar B+C , indodhur ne kati e II -te

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare