Skip to content

Xhevi Inert
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61504503Q
Administrator: Tahir Afmataj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, përpunim, nxjerrje materiale inerte, transport dhe tregtim i tyre brenda dhe jashtë vendit, import eksport i tyre dhe i gjithë makinerive në funksion të aktivitetit të nxjerrjes dhe përpunimit të inerteve. Gërmime dhe transport dherash, prodhim dhe furnizim betoni. Ndërtimi i objekteve industriale, social - kulture, të infrastrukturës, ndërtim të apartamenteve dhe të vilave të banimit, të kanalizimeve dhe të ujësjellsave, prodhime të materialeve të ndërtimit, rehabilitimit dhe rikonstruksionit të ndërtimeve civile dhe jocivile. Import eksport i materialeve ndërtimore, makineri, pajisje dhe gjithë produkteve në funksion të aktivitetit të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Xhevi Inert
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 29.02.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Spitalle , Km 1, godinë 1 katëshe nr. 12/1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare