Skip to content

J&D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61507008S
Administrator: Jetmir Dautaj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari tregtare Import - Eksport për produkte ushqimorë e jo ushqimorë. Produkte Industriale detergjentë për përdorim profesional ( si pastrim kimik, spitale, restorante, hotele, pishina, lavazhe, dhe përdorim vetjak në linjën gjithçka për pastërtinë e shtëpisë dhe të kujdesit ndaj vetes. Pjesëmarrje e shoqërisë në shoqëri të tjera të cilat operojnë në Republikën e Shqipërisë. Çfarëdolloj aktiviteti tjetër në lidhje me veprimtarinë e sipërpërmendur i lejuar nga LegjisLaçioni Shqiptar. Aktivitetin shoqëria do ta ushtrojë pas marjes së lejeve përkatëse nga organet shtetërore përkatëse në rast së një gjë e tille kërkohet me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: J&D
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 29.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga Ndre Mjeda, ndërtesa nr.81, ndërtesë dy katëshe, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare