Skip to content

LILO MARKET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61507012A
Administrator: Redi Menaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti mallrash e materiale në Market. Import-eksport, tregti me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshëm, transport mallrash brenda dhe jashtë vendit, ushqimorë, këpucë, veshmbathje, tekstile, artikuj lëkure, industriale, detergjentë, kozmetike, hidrosanitare, material ndërtimi, hapje punishte për përpunim, prodhim, tregtim lëndësh të para dhe mallrash, hapje agjenci imobiliare, të shesë, të japë me qira pasuri të tundshme dhe të patundshme, hapje servis makinash dhe shitblerje pjesë këmbimi për auto, goma automjetësh të ndryshme, hapje agjenci turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: LILO MARKET
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr. 4, Rruga "Niko Avrami", Vila Nr.7, Hyrja 1, Zona kadastrale 8120, Nr. pasurisë 7/924/ND+1-2.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare