Skip to content

"DSF-Le delizie di salumi e formaggi"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61510029J
Administrator: Daut Peza
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i Shoqërisë do të jetë: në fushën e import-eksportit të mallrave dhe shërbimeve të mobilierisë. Tregtim me shumicë e pakicë. Import-eksport i të gjitha llojeve të mallrave të lejuara nga Ligji brenda dhe jashtë vendit për llogari të vetë Shoqërisë si dhe të të tretëve ku përfshihen por pa u kufizuar në mallra dhe pajisje të ndryshme mobilierie. Ndërtimin e linjave industriale për përpunimin e mishit dhe prodhimin e sallamit import-eksporti i tyre, prodhimi industrial në përgjithësi, tregtimi i mallrave të importeksportit. Të kryejë ndërmjetësime për transaksione të pasurive të patundshme të të gjitha llojeve brenda dhe jashtë kufijve shtetëror shqiptar. Ndërmjetësime për dhënie me qira, në huapërdorje dhe çdo lloj administrimi tjetër të pasurive të patundshme. Verifikime të pronave të patundshme në organet shtetërore dhe përsonat fizike e juridike. Vlershme të pasurive. konsulencë të përgjithshme dhe çdo veprimtari tjetër që ka të bëjë me pasuritë e patundshme.
Emërtime të tjera Tregtare: "DSF-Le delizie di salumi e formaggi"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga "Ismail Qemali", Pallati GENER 2, Kati 1, Zyra 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare