Skip to content

EXINN GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61511014N
Administrator: Rovena Zaimi
Objekti i Veprimtarisë: Qendër kërkimore për zhvillime konceptuale, shkencore, laboratorike, eksperimentale, testuese, dhe çdo mënyrë tjetër teorike dhe praktike që krijon dhe prodhon prototipe dhe produkte inovative, dhe/ose asete në pronësi të pronës intelektuale të konvertueshme në vlere monetare biznesi që përfshin por nuk kufizohet në dizenjim, fabrikim, marketim dhe komercializim të produkteve dhe shërbimeve inovative në çdo fushë të industrisë dhe ekonomisë që nuk kufizohet dhe është konform legjisLaçionit lokal dhe global. Koperime me universitete dhe qendra kërkimore, institucione dhe ente biznesi lokale dhe globale, dhe/ose përfaqësimi i tyre që kanë objekte të ngjashme veprimtarie me Exinn Group. Kurse të formimit profesional për: Konsulence, Trajnime dhe shërbime biznesi për; Pronën Intelektuale, Dizajnin, Inovacionin dhe teknologjinë që përfshin por nuk kufizohet në Patentimin, Brandimin, Liçensimin dhe Transferimin e teknologjisë në Rang Kombëtar dhe Ndërkombëtar. Kurse të formimit profesional për: Konsulence, Trajnime dhe shërbime biznesi për; Grafik Dizajn, Prototipe dhe Industrial Dizajn, Produkt Dizajn, Komunikim Vizual, Dizajn Multimedial dhe çdo element tjetër që prodhon vlere të shtuar marketingu dhe biznesi inovativ. Importeksport të produkteve dhe shërbimeve që janë konform legjisLaçionit Kombëtar dhe Ndërkombëtar.
Emërtime të tjera Tregtare: EXINN GROUP
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 10.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Andrea Papa, Kosta Luleme, Bledar Troka
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 11, Rruga "Dritan Hoxha", Nd. 92, H. 18, Kati 1, Zip code 1026

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare