Skip to content

BOTIME KOKONA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61516013H
Administrator: Mimoza Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Botimin dhe ribotimin e veprave të botuara, ose përkthime, sipas Bibliografisë të autorit Vedat Kokona, si dhe çdo krijimtari intelektuale. Në përputhje me legjisLaçionin shqiptar, me qëllim arritjen e objektivave të mësipërme, shoqëria mund të kryejë çdo transaksion në lidhje me pasurinë intelektuale, duke ruajtur të drejtën e autorit dhe pjesëmarrje me aksione, si dhe çdo aktivitet tregtar, të konsideruara si të dobishme apo të nevojshme për të arritur qëllimet e shoqëri dhe që nuk tejkalojnë qëllimin dhe vete natyrën e aktiviteteve kryesore, të cituara me sipër; shoqëria do të kryejë çdo lloj aktiviteti që hyn në objektin e saj dhe që e ndihmon të arrije qëllimet e saj. Shoqëria zbaton të gjitha ligjet dhe aktet nënligjore të duhura. Ajo zbaton standarde me të larta të etikës.
Emërtime të tjera Tregtare: BOTIME KOKONA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 8, Rruga e Dibres, Pallati 357, Shk. 2, Kati II-te, Ap. 12

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare