Skip to content

AGRIMECA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61523003M
Administrator: Ina Zyferi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari punime bujqësore. Tregtim makineri bujqësore. Ndërtim objektesh dhe magazinë bujqësore. Gërmime dhe punime dheu. Të marrë pjesë në shoqëri të tjera të ngjashme. Import dhe Eksport të makinerive bujqësore.
Emërtime të tjera Tregtare: AGRIMECA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 19.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.4, Rruga Aleksandër Moisiu, Pallati Nr.6/1, Ap.Nr.2, Shkalla 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare