Skip to content

GREENS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61523014E
Administrator: Aleksander Harizi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari punime bujqësore. Tregtim makineri bujqësore. Ndërtim objektesh dhe magazine bujqësore. Gërmime dhe punime dheu. Të marri pjesë në shoqëri të tjera të ngjashme.
Emërtime të tjera Tregtare: GREENS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 19.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BALDUSHK Lagjja Isuf Muçaj, godinë private nr.24

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare