Skip to content

EMIFER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61524008L
Administrator: Shkëlqim Emiri
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë. Import-eksport të mallrave të ndryshme, industriale, bujqësore, ushqimorë, duralumini, metaleve, hidrosanitare, elektroshtëpiake, elektronike, elektrike, materialeve të ndërtimit, pjesëve të këmbimit për automjete të tipave dhe llojeve të ndryshme. Transport mallrash me mjetet e vete shoqërisë për llogari të saj dhe për llogari të të tretëve. Çdo aktivitet tjetër tregtar që lidhet në mënyrë të drejtpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e veprimtarisë dhe që është në përputhje me legjisLaçionin në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: EMIFER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 5, Rruga Dora D'Istria, Pallati 8/1, Shkalla 1, Apartamenti 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare