Skip to content

TIRANA AKU CENTER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-12 08:58:47
JSON

NIPT: L61618007A
Administrator: Mark Uka (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Fizioterapi dhe veprimtari shëndetësore të kujdesit dhe mirëmbajtjes trupore.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA AKU CENTER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Çështje Ligjore: Me date 05.09.2016, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Prishja e Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Bulevardi Zhan D'Ark, Pallati Wonder Nr. 1, Ap. 4/4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.07.2022
Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 18.08.2016
Vendim i Ortakut te Vetem, Likuidimi i Shoqerise date 05.09.2016
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja