Skip to content

PUNTOCALL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61619020I
Administrator: Irakli Svanidze
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime call center dhe shërbim klienti.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Shkelqim Fusha, Godina Albvizion, Kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare