Skip to content

CENTRE FOR LANGUAGES MATERIALS AND EDUCATION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-27 09:49:30
JSON

NIPT: L61621024E
Administrator: Petros Papasarantopoulos
Objekti i Veprimtarisë: Shitje dhe botim i çdo lloj libri, trajnim metodologjik për gjuhet e huaja për punonjësit arsimore të gjuhëve të huaja në institucionet arsimore, organizimi i seminareve dhe trajnimeve përgatitore për studente për marrjen e diplomave dhe certifikimeve ndërkombëtare të gjuhëve të huaja, veprime dhe operacione të tjera financiare, juridike, tregtare dhe civile që i shërbejnë objektit të shënuar me lart dhe në funksion të zhvillimit dhe rritjes së shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: CENTRE FOR LANGUAGES MATERIALS AND EDUCATION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 6, rruga Leonard Frroku, unaza e re, godinë 3-katëshe, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja