Skip to content

3C ITALIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-12 09:33:50
JSON

NIPT: L61627022S
Administrator: Esmeralda Balluku (Likuiduese)
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi dhe ndërmjetësimin e prodhimeve italiane, të produkteve si dyer të brendshme të llojeve të ndryshme dhe materiale të llojeve të ndryshme, dyer të blinduara, vetrata dhe artikuj në dobi të ndërtimit dhe të mobilimit të shtëpive. Sipërmarrje për shtëpi dhe struktura hotelerie. Prodhime të llojeve të ndryshme dhe materialeve të ndryshme (dyer të brendshme). Shoqëria nder të tjera mund të përmbushë edhe të gjitha operacionet tregtare dhe industriale që do të konsiderohen të dobishme për vazhdimësinë dhe realizmin e qëllimit të objektit të veprimtarisë.
Emërtime të tjera Tregtare: 3C ITALIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 700 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 02.09.2016, me vendim te asamblese se ortakeve, u vendos: Mbyllja e Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Nr. 5, Rruga Sulejman Delvina, Kulla Fati, Apartamenti 23

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.07.2022
Statuti i Shoqerise
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Likuidim i Shoqerise date 02.09.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -277 669,00
Punuar Nga : A.Baja