Skip to content

MERAH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61627025T
Administrator: Rani Hassan Ahmed Alkhateeb
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport, tregtim me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshme industriale, ushqimorë, bujqësore, blegtorale, elektronike, elektrike, informatike, elektroshtëpiake, konfeksione, artikuj të ndryshëm mobilierie, dyer, dritare, artikuj duralumini, pajisje zyrë, kancelari, pajisje ventilimi dhe kondicionimi, materiale hidrosanitare dhe ndërtimi, agjenci punësimi dhe reklama.
Emërtime të tjera Tregtare: MERAH
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Minibashkiake Nr. 10, Rruga e Kavajës, Pallati Sun Tower Nr. 30

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare