Skip to content

STARADVISE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61704012O
Administrator: Erjona Agalliu
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime Konsulencë Juridike e avokatie për përsona fizike dhe/ose juridike, shqiptare dhe/ose të huaj; Shërbime ndërmjetësimi dhe arbitrazhi; Hartimi i kontratave dhe marrëveshjeve që synojnë të sjellin pasoja juridike; Konsulencë ekonomike, financiare, fiskale, studime, mënjanim i riskut në biznes, etj. Vlerësime të gjendjes financiare të shoqërive tregtare, operacionet me kapitalet, kreditë, investimet, nivelin optimal, dimensional, diagnoze strategjike financiare, etj. Themelim e regjistrim shoqërish tregtare, lidhje ortakërie, etj. Informacion tregtar, kërkime, analiza dhe studime në marketing dhe strategji të tregut, të mallrave dhe të çmimeve; Konsulencë në fushën e patentave, markave dizenjove, simboleve, etj. konsulencë për marrëdhëniet me organet tatimore dhe doganore; konsulencë për mbajtje kontabiliteti të shoqërive klientë. Organizim e mbajtje kontabiliteti për klientët; Konsulence dhe përfaqësim të klientit në prokurime dhe ankande; Konsulence dhe përfaqësim të klientit në proçese të privatizimit; Studime e realizim projektesh në fushën juridike, ekonomike, ambientale, demografike, shëndetësore, etj, çdo lloj veprimtarie tjetër të natyrës profesionale të lidhur me 2 zhvillimin e veprimtarive të mësipërme.
Emërtime të tjera Tregtare: STARADVISE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 7, Rruga e Kavajës, Pallatet e firmes Gora Nr. 21.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare