Skip to content

GREENTERPRISE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-08 15:55:26
JSON

NIPT: L61705020K
Administrator: Elidor Lamaj
Objekti i Veprimtarisë: Design, printime, prodhim tabelash reklamuese, Konsulencë në fushën e reklamave, prodhim reklamash audio dhe video, shërbime elektronike dhe internetit. Ndërmjetësim, konsulence, auditim dhe trajnim për certifikimet të standardeve ndërkombëtare. Import-eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve industrial, veshjeve, këpucëve, konfeksioneve, produkteve të kozmetikës, materialeve sportive, të ndërtimit, lëndë të para për industrinë ushqimorë, materiale elektrike, elektronike, hidrosanitare, bimëve mjekësore, pjesëve të këmbimit për automjete dhe makineri prodhimi, pijeve freskuese dhe alkoolike, duhanit dhe cigareve, karburante dhe vajra, tregtimin e tyre me pakicë. Importin dhe tregtimin e pajisjeve dhe aparaturave që shërbejnë për mbikëqyrjen dhe ruajtjen fizike të pronës dhe individit. Importin dhe tregtimin e linjave teknologjike për industrinë ushqimorë, të përpunimit të materialeve drusore dhe ato të hidrokarbureve, të përpunimit të lëkurës dhe veshmbathjeve, të aparaturave në fushën e shëndetit dhe trajtimit të medikamenteve mjekësore. Transport mallrash dhe udhëtarësh, brenda dhe jashtë vendit. Aktivitet në fushën e turizmit, hapje hotelesh, bar 2 kafe, restorante etj. Shërbim në fushën publike, shërbime të ndryshme komunale publike, riparim objektesh publike dhe shërbime menaxhimi të tjera në fushën e shërbimeve publike. Tregti me shumicë dhe pakicë mobilie, kancelari, artikuj shtëpiak, aparate radio dhe televizorësh dhe aparate të tjera për prodhim viziv si dhe materiale të tjera elektrike në përgjithësi. Si dhe me çdo aktivitet tjetër që ka lidhje sa me sipër dhe të lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: GREENTERPRISE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Eduard Mano", Zona 1, Godina 1, Liqeni i Thate Selite

Adresa:
Tirane, Farke, Rruga ''Eduard Mano'', Zona 1, Liqeni i Thatë, Godina 2, Kati i Parë, Dyqan

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 8.12.2021
Akt themelimi, date 21.04.2016
Kontrate dhurimi kuotash, date 02.07.2020
Vendimi i Asamblese se Ortakeve, date 25.04.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 13 069 926,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 593 543,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 612 787,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 184 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -755 008,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:38 419 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 101 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 814 510,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 208 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 164 838,00
Punuar Nga : I.Cara