Skip to content

FARMACI BASHA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61724006B
Administrator: Altin Basha
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci, tregtim i barnave mjekësore për njerëz, sipas ligjit nr. 105/2014, "Për barnat dhe shërbimin farmaceutik".
Emërtime të tjera Tregtare: FARMACI BASHA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.9, rruga "Siri Kodra", nr.8340, pranë Ambulances nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare