Skip to content

Smart proçesses
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-30 14:24:24
JSON

NIPT: L62119008A
Administrator: Adelina Tusku
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe shitje te programeve kompjuterike. Konsulence menaxheriale.
Emërtime të tjera Tregtare: Smart proçesses
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.09.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kompleksi "Quartium", Rruga Panorama, Shkalla A, Apartamenti Nr 37, Tirane, Shqiperi

Faqja Web:
www.smartprocesses.net

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.07.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 21 932 125,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 19 731 338,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 815 878,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 187 267,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 339 970,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:38 121 985,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:29 118 255,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 148 136,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 243 980,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 442 750,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala