Skip to content

Primes Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-03 13:20:45
JSON

NIPT: L62122020K
Administrator: Mirela Baboçi
Objekti i Veprimtarisë: Mardhëniet me publikun - marketing agency menaxhimi i reputacionit dhe imazhit të biznesit. planifikimin strategjik të publicitetit. Media relation, media e shkruar dhe elektronika monitoring editing korporative gazetash dhe revistash. Lobimi (politik dhe institucional). 2. Production agency, spoteve promocionale e publicitare, . Paraprodhim, prodhim dhe post-prodhim. Radio & tv production. 3. Promotion agency • organizim fushatave promocionale • organizim eventesh, koncerte të vogla e të medhaja mbarëkombëtare • panaire dhe ekspozita, fushata, konferenca, spektakle të ndryshme • organizim të aktiviteteve kulturore e artistike, skenografi, zerim, stage, ndriçim dhe protokoll 5. publishing & design agency shërbime grafike dhe dizenio, reklama ndriçuese, me reliev, me adeziv, me banera, etj. Veshje xhamash, fasadash indoor dhe outdoor. Prodhime dhe botime fletëpalosjesh dhe shtypshkrimesh të ndryshme në letër, karton, plastike etj. Shtypi në tekstil dhe materiale promocionale.
Emërtime të tjera Tregtare: Primes Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/09/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 720 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Vorë, Rruga e Rinasit, Nd. 07, Tirana Business Park, Njësia 02

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 03.12.2021
Akti i themelimit
Kontrate kalimi kuotash me dhurim date 18.10.2021
Vendimi i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit date 30.06.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -237 959,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 569 892,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 569 892,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 707 164,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 117 644,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 183 958,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:7 420 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 420 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 545 867,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 475 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala