Skip to content

MADI Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62130001V
Administrator: Ardiola Bushati
Objekti i Veprimtarisë: Kompania ka për objekt të saj tregtimin e artikujve kozmetike dhe veprimtari të tjera në fushën e estetikës dhe rekreacionit, si edhe import-eksport të produkteve estetike, kozmetike dhe parfumerisë, shampo, aromatizues të llojeve të ndryshme, Import-eksport, tregtim dhe shitje me shumicë e pakicë të një game të gjërë produktesh shëndeti, kozmetike, bukurie, krem, locione, flagrance, parfume si dhe produkte të tjera dytësore të kësaj kategorie. Shoqëria mund të kryejë të gjitha ato aktivitete tregtare, financiare, me pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, që organi administrativ i konsideron të dobishme ose të nevojshme për realizimin e veprimtarive që përbëjnë objektin kryesor të veprimtarisë. Në lidhje me atë objekt mund të kryejë në të gjitha transaksionet e tyre financiare, shoqëria mund të zotërojë kuota pjesëmarrje ose aksione, me qëllim të investimit të qëndrueshëm në shoqëri të tjera, në organe dhe organizma në përgjithësi të krijuara ose në krijim e sipër, edhe pse nuk kanë objekt të ngjashëm ose që ka të bëjë ose lidhur me të sajin.
Emërtime të tjera Tregtare: MADI Albania
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.09.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Administrative nr.5, Rruga "Ibrahim Rrugova", pallatet Agimi, shkalla.2, ap.18

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare