Skip to content

GLOBAL PRODUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62217503F
Administrator: Sabri Zalla
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim projektimi dhe konsulencë për makineri në përgjithësi, për makineri elektrike, instalime civile dhe industriale, për zhvillim software për aplikimet komerciale dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: GLOBAL PRODUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.10.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Plazh, ZK 8518, nr. pasurie 58/349+4-38

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare