Skip to content

KOLEGJI EUROPIAN I TIRANES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-06 10:00:49
JSON

NIPT: L62413040L
Administrator: Henri Çili
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt të kryejë dhe të marrë pjesë në të gjitha aktivitetet dhe bizneset që një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar mund të kryejë në bazë të legjisLaçionit Shqiptar për ngritjen edhe funksionimin e shkollave të nivelit parauniversitar. Të organizojë programet e edukimit në ciklin e ulet dhe të mesëm të studimeve duke përfshirë por pa u kufizuar në Kolegje, Gjimnaze, etj. Të organizoje programet e edukimit profesional, seminare, kurse, trajnime etj. Përkthimin, përgatitje për botim, botime, shitjen e gazetave, revistave, librave artistike, historike, tekniko shkencore, monografive, fjalorëve, teksteve shkollor, botim dhe tregtim shtypshkrimesh.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.11.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: EUROPEAN EDUCATION INITIATIVE HOLDING, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 15.02.2016 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L61419036L, me adresë në Tiranë, Bulevardi "Gjergj Fishta", Nr. 70, me administrator Betim Shkupi (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 06.03.2020)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 11.11.2017, me vendim të ortakut të vetëm, u miratua pezullimi i aktivitetit të shoqërisë “Kolegji Europian i Tiranës” sh.p.k për një afat kohor të pacaktuar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.7, Bulevardi Gjergj Fishta, Nr.70, Hyrja 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.03.2020
Akti i themelimit
Vendimi per pezullimin e aktivitetit 11.11.2017
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala