Skip to content

E MEDIA MARKETING (Ish INTERMEDIARY TRADE CONSULTANCY)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-04-14 12:58:40
JSON

NIPT: L62428003N
Administrator: Albano Lame
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi, mbeshtetja dhe operimi i sherbimeve telefonike. Furnizim sherbimesh dhe informacioni nepermjet telekomunikacionit. Furnizim i çdo lloji sherbimi telefonik, perfshire ketu te gjitha llojet e specializimit te sherbimit.
Emërtime të tjera Tregtare: INTERMEDIARY TRADE CONSULTANCY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.12.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Rumani
Kapitali Themeltar(Lekë): 140 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.9, Rruga Mine Peza, Njësia nr.20, seksioni 3, kati 9 ne godinën 14 kate+ 2 kate nën tokë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.04.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash 05.05.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 609 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 40 717 557,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 28 525 848,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:28 092 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:81 466 149,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:66 950 026,00
Punuar Nga : A.Lala