Skip to content

STUDIO LIGJORE PROKO & QAKO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62507007M
Administrator: Kristostom Proko
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në fushën e avokatisë sipas legjisLaçionit në fuqi. Shërbime në fushën e ndërmjetësimit. Konsulencë juridike. Shërbime juridike për Shoqëritë Tregtare, biznesin e vogël dhe të madh të themeluar si përsona fizik ose juridik. Shërbime të tjera në fusha të ndryshme sipas legjisLaçionit të posaçëm përkatës.
Emërtime të tjera Tregtare: STUDIO LIGJORE PROKO & QAKO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat Lagjja " Iliria " rruga " Antipatrea ", pallati nr.21

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare