Skip to content

SPRINT TRAVEL & TOURS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62508211L
Administrator: Ismail Meçja
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar tokësor, hekurudhor, detar, ajror, mallrash dhe pasagjeresh për vete dhe të tretët, Agjenci shitje biletash të transportit urban, hekurudhor, ajror dhe detar, Veprimtari turistike, si agjenci turistike udhëtimi, guidë-përkthyes, Tour operator, Veprimtari hoteliere, bar bufe, restorant, transport udhëtarësh e taksi, Import eksport tregtim me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshme industriale, ushqimorë, artikuj bujqësor dhe blegtorale, pajisje elektronike, elektrike, informatike, elektroshtëpiake, konfeksione, metrazhe, lëndë kimike, detergjentë pastrues, produkte kozmetike, Import-eksport, prodhim, tregtim me shumicë e pakicë, të materialeve të inerteve, të ndërtimit, rëre, cakull, gurë, mermer, etj. importimi, eksportimi dhe tregtimi me shumicë e pakicë brenda dhe jashtë vendit të: materialeve të ndryshme, bitum, zhavorr bituminoz, qymyr, të materialeve të ndryshme industriale, bojëra, pasta bojërash, të të gjitha llojeve tipave, markave të materialeve metalike, drusore, plastike, qeramikë, kimik, ndërtimor, hidraulike, hidrosanitare, higjenosanitare të pajisjeve, orendive, mobilieve, aparaturave, makinerive e gjithçka tjetër e nevojshme për ndërtimin, kompletimin dhe rikonstruksionin e mirëmbajtjen e ndërtesave administrative dhe ushtarake, ambienteve sportive, shkollave, konvikteve, ndërtimeve bujqësore e blegtorale, ushqimorë, etj. Aktivitet në promovimin dhe zhvillimin e pasurive të paluajtshme në 2 sektorin turistik – rezidencial, operacione tregtare, industriale, financiare, mobiluare dhe imobiliare, agjenci imobiliare, agjenci vlerësimi mjedisor, Projektim, ndërtim, të objekteve social kulturore, ekonomike, industriale, objekte banimi, Prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi, Prodhim inertesh, Prodhim dhe tregtim të artikujve të ndryshëm mobilierie, dyer, dritare, artikuj duralumini, tregtim pajisje zyrë, kancelari, pajisje ventilimi dhe kondicionimi, Tregtim pajisje hidraulike, pajisje hidrosanitare dhe aksesorë të tyre, Tregtim me pakicë të karburanteve dhe vajrave lubrifikante. Hoteleri, turizëm, bar, restorant, Import eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të automjeteve të llojeve dhe tonazheve të ndryshme dhe pjesëve të këmbimit për to, Shitblerje automjetësh, Ekspozim dhe shitja e tyre dhe nëpërmjet ankandit, Servis automjetësh, Agjenci shitblerje automjetësh.
Emërtime të tjera Tregtare: SPRINT TRAVEL & TOURS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Elbasan Elbasan Elbasan Mjet Neoplan N516 SHD me targa AA 775 FE. Elbasan Elbasan Elbasan Automjet me targë AA 628 NF. Elbasan Elbasan Elbasan Automjet me targë AA 629 NF.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Lagjja Kongresi Elbasanit, rruga Rinia, ndërtesa nr.278, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare