Skip to content

LAPOS

JSON

NIPT: L62514205U
Administrator: Massimo Persiço
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e rripave, çantave, portofolave dhe mbajtësve të çelësave prej lëkure, lëkurë të ngjashme, copë, material sintetik dhe material tjetër, sende të vogla prej lëkure në përgjithësi, por mund të ushtrojë dhe të gjitha aktivitetet e tjera të përcaktuara si objektiva të shoqërisë si krijimi i punishteve të punimit të lëkurës dhe përpunimit të saj, ambalazhimin, tregtimin, importimin dhe eksportimin e lëkurave dhe lëkurave të ngjashme për këpuce, mobilim, rripa, objekte dhe veshje prej lëkure; realizimin dhe administrimin e impianteve të punimit të lëkurës, shoqërive prodhuese, artizanale dhe industriale për realizimin dhe ambalazhimin e veshjeve dhe tregtimin importues dhe eksportues të prodhimit.
Emërtime të tjera Tregtare: LAPOS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 28.12.2015
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Lagjja Shenkoll, rruga Aleks Vini, zona kadastrale 8522, objekti 1-Katësh me numër pasurie 14/294.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare