Skip to content

OSHAFI - OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62527001S
Administrator: Besnike Oshafi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të karburanteve, vajra lubrifikante dhe gaz të lëngshëm.
Emërtime të tjera Tregtare: OSHAFI - OIL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.01.2016
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kutalli SAMATICE Lagjja Samatice, rruga kryesore, godinë një katëshe me nr.40

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare