Skip to content

TRANSLINE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62604402H
Administrator: Ali Faslliaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka si objekt të veprimtarisë së saj, transportin e mallrave dhe të udhëtarëve me mjetet e shoqërisë ose të tretëve brenda dhe jashtë vendit. Të gjitha llojet e transportit tokësor, detar, ajror, biletari dhe kontenier, multiservis. Shitblerje dhe import eksport makinash, automjetësh dhe të pjesëve të këmbimit për to. Tregtimin me shumicë dhe pakicë, import-eksport të mallrave të të gjitha llojeve si industriale, ushqimorë, bujqësore, blegtorale, elektroshtëpiake konfeksione, tekstile, kinkaleri, cigare, kimikate, prodhime qelqi, porcelani, plastike, lëkure, lëndë të konservuara, pije alkoolike dhe freskuese, lëndë dhe materiale ndërtimi, elektrike, elektronike, pllaka, materiale hidrosanitare, prodhime druri, duralumini, makinerive të të gjitha llojeve dhe pjesëve të këmbimit, automjete të të gjitha tonazheve, parfumerisë, kancelarisë, detergjentëve. Shoqëria mund të kryejë për përmbushjen e qëllimeve të saj çdo operacion tregtar, mund të të veje pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, t'a hipotekoje ketë pasuri në regjistrin e pasurive të paluajtshme në emër të saj. Mund të hyje në tratativa dhe biznese me shoqëri të tjera që kanë të njëjtin objekt veprimtarie për të realizuar fitime në fushën e 2 aktivitetit të saj. Import-eksport, prodhim, transport e tregtim për të tretët me materialin e vet ose të porositësit.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.02.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Konferenca e Pezes, Rruga Jakov Xoxe, Blloku Mertiri, Pallati 4

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare