Skip to content

SMART FRIENDS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-03 10:33:34
JSON

NIPT: L62610403A
Administrator: Leonard Goga
Objekti i Veprimtarisë: Bar Bufe.
Emërtime të tjera Tregtare: SMART FRIENDS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/02/2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: FRIENDS TRAVEL AGENCY, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me date 09/01/2013 me NUIS L32522402A me seli qendrore ne Fier, Lagjja "15 Tetori", Sheshi "Nene Tereza", Rruga "Kastriot Muco", Ndertesa Nr. Pas. 4/216-N1/1 dhe me administrator Leonard Goga. Ortaket e shoqerise jane Arjola Kongjini dhe Leonard Goga me 50% te kapitalit secili. Sipas te dhenave te QKB deri me date 03.02.2023

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP deri me date 03.02.2023
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 16.03.2017, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja "11 Janari", Rruga "Ramiz Aranitasi", Nr. Pasurie 5/165+1-1, Kati i pare.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.02.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 03.02.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja