Skip to content

ADRIATIK CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62711804Q
Administrator: Saimir Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e ndërtimit në përgjithësi, të rikonstruktimeve të banesave publike dhe private, ndërtime të ambienteve tregtare dhe industriale, ndërtim rrugësh, ura, ujësjellësa si dhe çdo lloj aktiviteti tjetër në fushën e ndërtimit. Import-eksport artikuj industrial dhe ushqimorë. Zhvillimin, projektimin, ndërtimin e centraleve të energjisë hidroelektrike, termoelektrike dhe burimeve të rinovueshme, shitjen e energjisë elektrike, trajnimin e personelit dhe realizimin e kurseve të kualifikimit, agjenci tregtare, ndërmjetës dhe përfaqësues të përsonave fizike dhe juridike shqiptare dhe të huaj në vend dhe jashtë vendit, aktivitet komisioner, spedicion, transport të brendshëm dhe ndërkombëtar, logjistike, agjenci mobiluare dhe imobilare, si dhe çdo lloj aktiviteti që nuk ndalohet nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: ADRIATIK CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 400 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Helmes SHTODHER Fshati Shtodher, rruga Kryesore, objekt 3-Katësh, kati i parë, zona kadastrale nr.3427, pasuria nr.139/9

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare