Skip to content

UNIONNET TELE.CO (ish UNIONNET WESTERN UNION)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-12 11:20:45
JSON

NIPT: L62827402N
Administrator: Fatos Haxhiraj (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari e agjentit për transfertë parash në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jo Bankë. Të gjithë shërbimet e pagesave dhe të transferimit të parave në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jo Bankë. Veprimtari e agjentit komisioner. Shërbimet e Unionnet - Western Union.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIONNET WESTERN UNION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/04/2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 25.01.2017, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Fillimi i Procedures se Likujdimit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Kastriot, Rruga Brigada XI Sulmuese, Godina 1-katëshe, Nr 3.

Adresa:
1. Tiranë, Kashar, Fshati Kashar, Rrethrrotullumi i Ri i Kasharit, Rruga Tom Plezha, Pallati Komford, Kati i parë.

2. Fier, Levan, Lagjja SMT, Rruga Nacionale Fier - Vlorë km 10, Objekti nr. 17

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Likujdim i Shoqerise date 25.01.2017
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja