Skip to content

PRODUKT PROTECT AGRICOLE

JSON

NIPT: L63706405A
Administrator: Tefta Dyrmishi
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe tregtim me shumicë e pakicë të imputeve bujqësore, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: PRODUKT PROTECT AGRICOLE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.12.2015
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 14 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje Lagjja 18 Tetori, Rruga Nacionale Lushnje - Fier, godinë një katëshe me nr 18.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare